top of page

Werkwijze

Voor alle verdere info: info@studiobonjour.be

Maar we leggen je graag verder uit wat je kan verwachten.

Stap 1

We starten met een eerste gesprek (digitaal of in onze studio) Tijdens dit gesprek bespreken we alle wensen en ideeën. We willen graag alle input verzamelen zoals stijl, kleuren, etc. 

Standaard werken wij met volgende formaten:
- US formaat: 10x21cm (= 1 postzegel)

- A6 formaat: 14,8cm x 15cm (= 1 postzegel)
- vierkante formaten (= 2 postzegels)

Papiersoort:
Wij werken heel graag met Multiloft. Dit is een kartonachtig papier (niet plooibaar) waarbij je optioneel kan kiezen om een gekleurd tussenvel te nemen.
Opgelet: bij dit papier is een dubbele kaart niet mogelijk.

Wil je liever een ander papier of een dubbel kaartje, is dit geen probleem, dan bespreken we dit verder tijdens ons gesprek.

Klinkt dit al goed in de oren? Of heb je hierbij al vragen? Stuur ons gerust een mailtje:

Stap 2

Na het inleidend gesprek gaan wij aan de slag. Wij ontwerpen het kaartje op basis van ons gesprek. Na 2-3 weken spreken we opnieuw af (digitaal of in de studio) en bespreken we dit ontwerp. 
 

Op dat moment tonen we niet enkel het ontwerp, maar kunnen we ook offerte van het drukwerk verzorgen.

Willen jullie enkel het ontwerp en verzorgen jullie liever zelf het drukwerk? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat de juiste documenten bij de juiste persoon geraken.

Voor het ontwerp van de kaart vragen wij een totaalbedrag van 150 euro (incl. BTW).

Stap 3

Na de eerste presentatie zijn er nog 2-3 aanpassingsrondes afhankelijk van jullie wensen. Om deze aanpassingen zo vlot mogelijk te laten verlopen is het heel belangrijk om zoveel info te bespreken in het eerste gesprek.

Stap5

Wij willen jullie graag van begin tot eind helpen. Dat wil zeggen dat we met veel plezier willen en kunnen helpen met totaalconcepten, zoals ideeën en mogelijkheden van doopsuiker, extra ontwerpen zoals stickers etc. 

Als wij ook het drukwerk verzorgen, dan zorgen we ervoor dat 

Stap 4

bottom of page