Maak je eigen moodboard + DIY

4 juni 2020 - 45€

Denk je erover om je interieur te veranderen? Heb je verhuisplannen? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond? Doe dan een workshop “Moodboard maken + DIY”! Je gaat zelf je eigen stijl, ideeën en dromen vertalen naar een moodboard. Sandra begeleidt je hierin en geef tje tips. Daarnaast beantwoordt ze tijdens de workshop alle vragen over jouw interieur.

Waarom een moodboard maken?

Naast dat het gewoon heel leuk en ontspannen is om te doen, kun je met een moodboard heel goed jouw gevoel vertalen naar beeld. Een moodboard vertaalt jouw woonstijl veel beter dan woorden ooit kunnen doen. Je kunt via je moodboard communiceren met je partner/huisgenoot en met woonwinkel; Het moodboard wordt op die manier het uitgangspunt van jouw interieur.

Wat kun je verwachten?

Het wordt vooral erg gezellig. Dat is het belangrijkste! Daarnaast krijg je inzicht in kleurgebruik. Ik leer je technieken voor het maken van een moodboard. Je leert je eigen woonstijl (nog beter) kennen. En natuurlijk gewoon lekker knippen, plakken en bladeren in tijdschriften. Het werkt erg rustgevend kunnen we jullie vertellen!

Wat moet je meenemen?

Jezelf, jouw ideeën en misschien een klein beetje creativiteit. Dat is hetgeen dat je echt nodig hebt. Daarnaast kun je foto’s en een plattegrond meenemen van de ruimte waar jij het moodboard voor gaat maken, zodat we hier samen naar kunnen kijken. Als je zelf al afbeeldingen, foto’s, behang- of kleurstalen hebt verzameld, dan mag je die uiteraard ook meenemen!

Na het moodboard maken we een samen een leuk DIY pinboard…


WAAR?

De studio van studio bon+jour

Nieuwstraat 14

1500 Halle

WANNEER?

4 juni 2O2O

19u - 22u

PRIJS?

45€

GEGEVEN DOOR?

iD17

WIJ VOORZIEN

iD17 voorziet alle materiaal, breng gewoon je goede humeur mee en dan maken we er samen een leuke avond van.

Drankje en iets lekkers staan klaar.

Plaatsen zijn beperkt!


Je inschrijving is pas bevestigd na overschrijving van het inschrijvingsgeld.