Wij zijn Katleen en Sofie, twee creatieve madammen met een missie.

Studio bon+jour is ontstaan vanuit onze droom om mooie dingen te creëren, mensen samen te brengen en samen te genieten van creatieve momenten. Het verzamelen van leuke momenten en vooral op zoek gaan naar die offline gezelligheid en onthaasten staan centraal. Het zijn allemaal zaken die we zelf leuk vinden en waar we energie uit halen.

Sofie: mama van 3 prachtige kids en creatieve duizendpoot. Altijd 101 ideeën en vaak haar hoofd in de wolken wat haar charme geeft. Altijd klaar voor een babbel. Beste vriendin van Katleen.

Katleen: mama van 2 geweldige kapoenen en creatieve madam. Is de beste in wat ze doet en gaat tot het uiterste om haar klanten blij te maken. Heeft oog voor detail. Eeuwige twijfelaar, maar ze weet het zelf. Bestie van Sofie.


Het komt erop neer dat we graag anderen een fijne dag of moment bezorgen weg van de dagelijkse ratrace. Even een momentje vol verbinding, creativiteit en verwondering! We voelen dat niet alleen wij daar nood aan hebben maar ook vele anderen. Daarom is dit met studio bon+jour creëren dan ons ons levensmissie geworden.


Niks moet en niksen mag. En gewoon even genieten!

bon+jour lieve mensen,